Verzending binnen 3 werkdagen | Gratis verzending vanaf €150

Ondernemingsgegevens 

Boutique Fien

Ooststraat 19, 8630 Veurne

info@boutiquefien.be
+32 479 09 86 95

BE 0763 399 601

 

Artikel 1: Algemene bepalingen

De e-commerce website van Boutique Fien, een eenmanszaak met maatschappelijke zetel te Ooststraat 19 – 8630 Veurne, BTW BE 0763 399 601 biedt haar klanten de mogelijkheid om de producten uit haar webwinkel online aan te kopen.

 
Onderhavige Algemene Voorwaarden (“Voorwaarden”) zijn van toepassing op elke bestelling die geplaatst wordt door een bezoeker van deze e-commerce website. Bij het plaatsen van een bestelling via de webwinkel van Boutique Fien moet de Klant deze Voorwaarden uitdrukkelijk aanvaarden, waarmee hij instemt met de toepasselijkheid van deze Voorwaarden, met uitsluiting van alle andere voorwaarden. Bijkomende voorwaarden van de Klant worden uitgesloten, behoudens wanneer deze voorafgaandelijk, schriftelijk en uitdrukkelijk door Boutique Fien aanvaard zijn.

 

Artikel 2: Prijs

Alle vermelde prijzen zijn uitgedrukt in EURO, steeds inclusief BTW en alle andere verplicht door de Klant te dragen taksen of belastingen.

Indien leverings-, reservatie- of administratieve kosten worden aangerekend, wordt dit apart vermeld.

De opgave van prijs slaat uitsluitend op de artikelen zoals het woordelijk wordt omschreven. De bijhorende foto’s zijn decoratief bedoeld en kunnen elementen bevatten die niet inbegrepen zijn in de prijs.

 

Artikel 3: Aanbod

Ondanks het feit dat de online catalogus en de e-commerce website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden samengesteld, is het toch mogelijk dat de aangeboden informatie onvolledig is, materiële fouten bevat, of niet up-to-date is. Kennelijke vergissingen of fouten in het aanbod binden Boutique Fien niet. Boutique Fien is wat de juistheid en volledigheid van de aangeboden informatie slechts gehouden tot een middelenverbintenis. Boutique Fien is in geen geval aansprakelijk ingeval van manifeste materiële fouten, zet- of drukfouten.

Wanneer de Klant specifieke vragen heeft over bv. maten, kleur, beschikbaarheid, leveringstermijn of leveringswijze, verzoeken wij de Klant om vooraf contact op te nemen met onze klantendienst. 

Het aanbod geldt steeds zolang de voorraad strekt en kan te allen tijde worden aangepast of ingetrokken door Boutique Fien, Boutique Fien kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet beschikbaar zijn van een product. Indien een aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft of onder voorwaarden geschiedt, wordt dit nadrukkelijk in het aanbod vermeld.

 

Artikel 4: Online aankopen

De klant kiest hun product(en), waar het daarna verschijnt in het winkelmandje. Daarna word de bestelling bevestigd en word deze betaald via de gewenste betaalmethode.

De Klant heeft de keuze tussen de volgende betaalwijzen): 

 • via kredietkaart
 • via bankkaart 
 • Bancontact
 • KBC/CBC-betaalknop
 • Belfius Pay Button
 • via IDEAL

Boutique Fien is gerechtigd een bestelling te weigeren ingevolge een ernstige tekortkoming van de Klant met betrekking tot bestellingen waarbij de Klant betrokken is. 

 

Artikel 5: Levering en uitvoering van de overeenkomst

Na het ontvangen van de bestelling word deze binnen de 3 werkdagen verzonden naar het ingegeven adres. De leveringstermijn is tussen 3-5 werkdagen.

Artikelen besteld via deze webwinkel worden geleverd in België, door B-post.

Tenzij anders overeengekomen of uitdrukkelijk anders bepaald, worden de goederen aan de woonplaats van de Klant geleverd binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling. 

Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moeten door de Klant onverwijld worden gemeld aan Boutique Fien

Het risico wegens verlies of beschadiging gaat over op de Klant vanaf hij (of een door hem aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is) de goederen fysiek in bezit heeft gekregen. Het risico gaat echter al over op de Klant bij levering aan de vervoerder, als de vervoerder van de Klant de opdracht heeft gekregen de goederen te vervoeren en deze keuze niet door Boutique Fien was geboden. 

 

Artikel 6: Eigendomsvoorbehoud

De geleverde artikelen blijven tot op het moment van gehele betaling door de Klant, de exclusieve eigendom van Boutique Fien. 

De Klant verbindt er zich toe zo nodig derden op het eigendomsvoorbehoud van Boutique Fien te wijzen, bv. aan eenieder die op de nog niet geheel betaalde artikelen beslag zou komen leggen.

Punten sparen
 • Voucher Image
  Login en begin met sparen
  20Punten
 • Shopping Cart Image
  Maak een aankoop en verzamel punten! Verdien 1 punt voor elke euro die je uitgeeft. Zodra je 250 punten hebt bereikt, kun je een coupon van €5 aanmaken in je account. Heb je nog geen account? Meld je nu aan en ontvang direct 20 gratis punten. 1Punt = 1,00
 • Voucher Image
  Zet je punten om in kortingsbonnen

  omzettingsregel 5,00 = 250 Punt =

Beloning Beloning
[]