Verzending binnen 3 werkdagen | Gratis verzending vanaf €100

Boutique Fien

Boutique Fien is een charmante kledingszaak voor dames die houden van stijlvolle kledij met dat ietsje meer,  gelegen in het centrum van het pittoreske Veurne, én uiteraard ook terug te vinden op het internet met een uitgebreide online winkel.

Uitgebaat door een zeer karaktervolle dame met een grote passie voor mode en kleding.  Met een oog voor detail en kostprijs wordt steeds gezocht naar de meest toegankelijke producten, zo is er voor elk wat wils in Boutique Fien.

Ik ben Fien Vandewalle, 23 jaar en gepassioneerd door mode en stijlvolle kleding. Sinds kleins af aan dwaalt de gedachte al door mijn hoofd om zelf aan het roer te kunnen staan van een eigen kledingzaak/lijn. Na enkele jaren zelfstandig actief te zijn in de horeca/verkoop is het tijd om de jarenlange dromen na te jagen en m’n eigen charmante kledingzaak te openen.

Nieuw winkelpand sinds december 2022

Stilstaan stond nog nooit in mijn woordenboek. De drang tot een grotere winkel begon te kriebelen. Ons pand in de Noordstraat 4 werd te klein, dus werd er uitgekeken naar een grotere winkelruimte.

Uiteindelijk werd sinds begin november 2022 gekozen voor een pand in de winkelstraat te Veurne. Het nieuwe winkelpand lijkt voor ons de perfecte opportuniteit om de zaak de nodige ruimte te geven om te groeien.

Sinds 10 december 2022 opende we officieel onze deuren van onze nieuwe winkel.

Wij verwelkomen jullie vanaf nu heel graag in de Ooststraat 19 te Veurne! Tot binnenkort!

WIST JE DAT...

Twintig jaar geleden mijn moeder haar eigen kinderboetiek oprichtte, genaamd ‘Boetiek Fien’, die naar mijn naam werd vermeld. Die naam in ere houden was voor mij een echte must do. Ik gaf er een persoonlijke touch aan, dus werd het ‘Boutique Fien’.

Punten sparen
 • Voucher Image
  Login en begin met sparen
  20Punten
 • Shopping Cart Image
  Maak een aankoop en verzamel punten! Verdien 1 punt voor elke euro die je uitgeeft. Zodra je 250 punten hebt bereikt, kun je een coupon van €5 aanmaken in je account. Heb je nog geen account? Meld je nu aan en ontvang direct 20 gratis punten. 1Punt = 1,00
 • Voucher Image
  Zet je punten om in kortingsbonnen

  omzettingsregel 5,00 = 250 Punt =

Beloning Beloning
[]